Viktig utgivelsesinformasjon:
Eksklusivt myntsett forseglet og preget den 16. mai 2014
– kun 2.014 sett!

Interessen for samleobjekter til grunnlovs-jubileet er svært stor. Mange nordmenn har søkt om å få sitt eksemplar av grunnlovsmedaljen fra Det Norske Myntverket. Interessen for Norges aller første Myntbarre har vært enorm – en interesse for samleobjekter nesten uten sidestykke i moderne tid.

Det Norske Myntverkets hadde hele sin bedrift i arbeid 16.mai for å hedre grunnlovsjubileet. De gjennomførte et produksjonsmessig maraton i 24 timer for å utgi et minnesett som skulle være preget kun èn eneste dag, den 16. mai 2014. Den offisielle utgivelsesdagen for «Preget på dagen» settet var 16.mai, som var på dagen 200 år siden Norges grunnlov ble vedtatt i 1814 på Eidsvoll.

Den 16. mai 2014, eksakt på tohundreårsdagen for Norges Grunnlov, ble årets 200 krone minnemynt og 20 krone særpregmynt i beste pregekvalitet proof, forseglet i et eksklusivt myntsett, «Preget på dagen». Settet inneholder også en storslått gjengivelse i sølv av den populære Grunnlovsmedaljen på hele 60 mm, som Norges fremste mynt- og medaljegravør, Ivar Throndsen designet i 1914, og som nå, nesten 100 år etter, har blitt tatt frem igjen av Det Norske Myntverket.

Settet ble forseglet for hånd i en beskyttende kapsel, som din garanti for at myntene og Grunnlovsmedaljen ble klargjort på tohundreårsdagen 16. mai 2014. Opplaget på myntsettet er kun  2.014 komplette sett, som kan vise seg å være altfor lite. «Preget på dagen» settet er individuelt nummerert og leveres med sertifikat og i skrin.

Totalprisen for “Preget på dagen” settet er 2.990 kr (1.495 kr i 2 rentefrie avdrag). Den selges fraktfritt av Samlerhuset.

Fyll ut informasjonen for å fortsette:
Jeg bestiller
stk
DET NORSKE MYNTVERKET | SAMLERHUSET